Süleyman Soylu’nun AA Genel Müdürünü istifaya davet eden danışmanı Mazhar Yıldırımhan’ın FETÖ’yü öven mesajları ortaya çıkınca hesabını kapattı.
Anadolu Ajansı(AA) muhabirinin Süleyman Soylu’yu hedef alan soru sormasından AA Genel Müdürünü “Bu kahpeliktir” diyerek istifaya daven eden Soylu’nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan’ın FETÖ’yü öven mesajları ortaya çıktı.
Yıldırımhan, geçmiş yıllarda FETÖ’yü öven şu mesajları atmış:



Mesajların yayılmasının ardından Yıldırımhan, Twitter hesabını kapattı.



Nasıl ki, SAYIN MERAL AKŞENER, Başbuğ Türkeş’in Nâzım Hikmet’ten şiir okuyarak açtığı eytişimsel yolda yürümekte ise, ha bu vatandaş da PROF. TOKTAMIŞ ATEŞ’in Gülen’in koluna girip «Tevekkeltü taalallah» bir yürüyüş eylemekle açtığı ATATÜRKÇÜ yolda sular gibi çağlayarak yürümüştür. VATAN PARTiSi her ikisine de arka çıkmalıdır [bkz: 09 Ekim 1994 maddesi, Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü, “Türkiye’nin 90 Yılı, 1919-2009”, Anadolu Ajansı Yayınları 12, Yayına Hazırlayan Serdar Doğan, Baskı Korza Yayıncılık Mart 2010 Ankara, s.376].
kendileri istifa etmesi gerekenler, baskalarina ahkam kesiyor.
Çürümüşlük tam da budur.