1. Haberler
  2. Gündem
  3. Suudi Arabistan’dan Diyanet’e ödül

Suudi Arabistan’dan Diyanet’e ödül

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Mekke'deki "Lebbeytüm Ödül Töreni"nde "En Başarılı Hac Organizasyonu" kategorisinde "Elmas" seviyesinde birincilik ödülü kazandıklarını açıkladı. Erbaş, "Çıtayı o kadar yükselttik ki artık bu yükseklikten aşağıya düşürmemeliyiz" diye konuştu.

featured

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığınca Mekke’de düzenlenen “Lebbeytüm Ödül Töreni”nde, Diyanet İşleri Başkanlığı, “En Başarılı Hac Organizasyonu” kapsamında ödül aldı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, organizasyonun “planlama ve disiplin”, “hacı memnuniyeti”, “eğitim programları” ve “yenilikçi hizmetler” başlıkları altında dört ana kriterde değerlendirildiğini, tüm kriterlerde en üst seviye olan “Elmas” seviyesinde ödül alındığını belirtti.

Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığının son 3 yıl içinde üçüncü defa birincilik ödülünü kazandığını belirtip “Çıtayı o kadar yükselttik ki artık bu yükseklikten aşağıya düşürmemeliyiz” dedi.

Erbaş, şu ifadeleri kullandı:

“Bu ödülü ülkemizin almasına vesile olan, tüm bu çalışmalara emek veren başta Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz olmak üzere ibadet şuuruyla bu çalışmalara katılan, katkı sunan tüm personelimize teşekkür ediyor, ödül vesilesiyle kendilerini tebrik ediyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak Rahman’ın misafirlerine en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah.”

 

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!