1. Haberler
  2. Gündem
  3. Taraftar otobüsü kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

Taraftar otobüsü kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

TFF 3’üncü Lig 3'üncü Grup'ta bugün oynanacak olan Bergama Belediyespor- Osmaniyespor Futbol Kulübü maçı için İzmir’e giden konuk takımın taraftarlarını taşıyan minibüs kaza yaptı. 

featured

Kaza, saat 11.00 sıralarında Manisa Gölmarmara- Salihli kara yolu Hacıveliler köyü yakınlarında meydana geldi.

Bugün saat 14.00’te Bergama 14 Eylül Stadyumu’nda oynanacak Bergama Belediyespor-Osmaniyespor Futbol Kulübü maçına giden konuk takımın taraftarlarını taşıyan A.T. yönetimindeki 80 M 0248 plakalı minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkıp bariyerlere çarptı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, minibüsteki Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çalışanı Erman Can Artar isimli taraftar hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Salihli ve Gölmarmara’daki devlet hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Erman Can Artar

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 27 Kasım 2022, 20:46

    Ülkede başıboş şöför sorunu var!

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!