1. Haberler
  2. Gündem
  3. Taştaki ’12 yaşındayım, tecavüz ediliyorum’ yazısı gerçek çıktı, şüpheli komşu yakalandı

Taştaki ’12 yaşındayım, tecavüz ediliyorum’ yazısı gerçek çıktı, şüpheli komşu yakalandı

featured

Antalya’da, taşın üzerine ‘Yaşım 12, adım A. Tecavüz ediliyorum, lütfen yardım edin’ yazan kız çocuğunun, A.K. olduğu belirlendi. Çocuk İzlem Merkezi’nde ifadesine başvurulan A.K.’ye, komşuları H.E.’nin (55) uzun süredir cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Bir süre önce Adana’ya taşındığı belirlenen H.E., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Kepez ilçesi Osman Yüksek Serdengeçti Caddesi’ndeki yeşil alanda bulunan, üzerinde çeşitli yazıların yer aldığı taşın sosyal medyada paylaşılması üzerine, polis hareket geçti. ‘Yaşım 12, tecavüz edildim, adım A. Hala tecavüz ediliyorum. Lütfen yardım edin’ notu yazılı taşı bulan kişilerden alan polis, çalışma başlattı.

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yazıyı yazan kişinin, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan A.K. adlı kız çocuğu olduğunu belirledi. Çocuk İzlem Merkezi’nde psikolog eşliğinde ifadesine başvurulan A.K.’nin, uzun süredir komşuları H.E.’nin cinsel istismar ve cinsel saldırısına uğradığı ortaya çıktı. H.E.’nin bir süre önce Adana’ya taşındığı, zaman zaman kente gelerek A.K.’ye cinsel saldırıyı sürdürdüğü belirlendi. Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bağlantıya geçtiği Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli H.E.’nin adresini belirleyip, yakaladı. Gözaltına alınan H.E., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

6 Yorum

  1. 15 Haziran 2021, 09:39

    ÇOCUKLARIN ÇIĞLIĞINI DUYMUYOR MUSUNUZ.
    AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI NEDEN BU TECAVÜZCÜ, ÇOCUK İSTİSMARCILARININ
    AĞIR CEZALAR ALMASI İÇİN ÇALIŞMIYORSUNUZ?
    ÇOCUKLARDAN ELİNİZİ ÇEKİN ARTIK, SAPIKLIK ÜLKEYE VİRÜS GİBİ YAYILDI.
    HER GÜN BÖYLE ÇİRKİN OLAYLAR DUYUYORUZ. ENSAR VAKFINI UNUTMADIK, ADANA’DA OLANLARI DA.
    ALLAH BU PİSLİĞİ YAPANLARIN DA, BUNLARA GÖZ YUMANLARINDA BELASINI VERSİN.

  2. 15 Haziran 2021, 09:54

    Bir çocuğu istismar etmekten daha aşağılık bir suc bilmiyorum ben. Hukuk varsa, idam edilmeli böyleleri, halkın vicdanın da cezası daha ağırdır.

  3. Inşallah içerde gebertirler.

  4. 15 Haziran 2021, 10:32

    Çocuklar zihnen henüz kirlenmediği/kirletilmediği için yalan söylemeleri düşünülemez. Dikkate alan devletimi yürekten kutluyorum ve idamın geri gelmesini talep ediyorum. Parker plak/kasetlerine şu sözleri kaydedip (We need a stronger government-Bring back capital punishment!) halkını uyandırmaya çalışırken Popi ve iyi, Ben güçlü bir hükümet isteyip idam cezası geri gelsin derken kötü diye bir şey olmaz. Adi suçlar için caydırıcı olmak zorunluluktur.

  5. 15 Haziran 2021, 14:23

    Taşa toprağa taşmış tecavüz…

  6. 15 Haziran 2021, 17:12

    Ulkemizde son 20 senedir subyancilik, tecavuz ve cinayetler helal ve serbest oldugu icin, o pzvnge kiyamazlar, iyi halden birakirlar.. Neden Polis e soylemedi de tas’a yazdi derler.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!