CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hangi televizyon programlarına çıkacağına karar veren basın danışmanı Ömer Topsakal’ın uzun süreliğine yıllık izne gönderildiği öğrenildi.
Topsakal, uzun bir süredir CHP Genel Merkezi’ne gitmiyordu.
Kılıçdaroğlu, Topsakal ile devam edip etmeyeceğine ‘yıllık izin’ dönüşü karar verecek.
İLK KEZ VERYANSIN TV SÖYLEMİŞTİ
Veryansın Tv Genel Yayın Yönetmeni Erdem Atay, geçtiğimiz salı günü gazeteci Engin Balım ile düzenledikleri canlı yayında, Kılıçdaroğlu’nun televizyon programlarını organize eden Ömer Topsakal’ın, CHP liderinin katıldığı son programlardan haberi olmadığını açıklamıştı.
Kılıçdaroğlu’nun katılacağı programlara CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem’in karar verdiğini belirten Atay, bu gelişmeden sonra Topsakal’ın CHP Genel Merkezi’ne gitmediğini söylemişti.
ATILDI, DÖNDÜ, İSTİFA ETTİRİLDİ
CHP’nin sosyal medya hesaplarını yöneten Ali Sinan Acıoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yazılı olarak işine son verildiğini duyurmuştu.
Acıoğlu, işine son verildiğini, “Bana bunu “imzala” diye dikte ettiler. Sözümona Eren Erdem, Derya Gödek, ve Bülent Kuşoğlu zorlamasıyla olmuş bu kovulma işlemi. “Kovdunuz madem, şifreler ne olacak?” diye sordum, “ne şifresi?” dediler, “sosyal medyanızı yönetiyorum 3 senedir” dedim, farkında bile değillermiş.” sözleriyle duyurmuştu.
Daha sonra sosyal medya hesabını kilitleyen ve görevine döndüğü öğrenilen Acıoğlu’nun, bu kez de istifa ettirildiği öğrenildi.
