VERYANSIN TV
Seçimlere iş birliği yapmadan girme kararı alan İYİ Parti’de kriz yaşanmaya başlamıştı. Partinin üst yönetimdeki istifa dalgası teşkilatlara da yayılırken İYİ Parti, yaşananlara ilişkin “siyasi operasyonlar” açıklaması yapmıştı.
ETİMESGUT İÇİN ‘İYİ PARTİLİ ADAY’
Partinin Kurucular Kurulu Üyesi ve Kurucu Ankara İl Başkanı Mesut Özarslan da 19 Aralık’ta istifa ettiğini açıklamıştı. Özarslan, açıklamasında “Medya üzerinden şahsım hakkında imâ edilen kumpaslara ilişkin olayların bu noktaya nasıl evrildiğini halâ anlamış değilim.” ifadelerini kullanmıştı.
Veryansın Tv’de Engin Balım ile yaptığı Salı Sallanır programında konuşan Erdem Atay, Özarslan’ın istifasına dair kulis bilgisi paylaşmıştı. “CHP’nin Etimesgut adaylarına kötü haber…” diyerek duyurduğu istifanın arka planını aktaran Atay, Özarslan’ın CHP’den Etimesgut Belediye Başkan Adayı olacağına dair iddiayı paylaşmıştı.
CHP’LİLERDEN ÖZGÜR ÖZEL’E TOPLU MEKTUP
Veryansın Tv’nin paylaştığı kulis bilgisi CHP Etimesgut’ta kriz yarattı. Etimesgut Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan CHP’liler, Partinin Genel Başkanı Özgür Özel’e toplu mektup yazdı.
CHP Etimesgut ilçe örgütünden 10 kişinin belediye başkanı aday adayı olduğu belirtilen mektupta “Sayın Genel Başkanımızdan ve partimizden Etimesgut Belediye Başkan adayını Etimesgut’umuzu bilen emek veren CHP Etimesgut ailemizden bir arkadaşımızın belediye başkan adayı olarak belirlenmesini takdirlerinize arz ediyoruz.” denildi.

Yayının tamamını izlemek için tıklayın:
