1. Haberler
  2. Gündem
  3. Zonguldak’ta taşan kanalizasyon deniz sularına karıştı

Zonguldak’ta taşan kanalizasyon deniz sularına karıştı

Zonguldak'ta hareketliliğin yükse olduğu Kapuz Plajı girişinde bulunan atık su hattı üzerinde meydana gelen tıkanıklık nedeniyle kanalizasyon taştı. Taşan kanalizasyon, deniz sularına karıştı. Denizden alınan numunenin ardından Kapuz Plajı tedbir amaçlı 2 gün kapatıldı.

featured

Kanalizasyon denize taştı, plaj tedbir amaçlı 2 gün boyunca kapatıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Zonguldak Belediyesine ait Kapuz Plajı girişinde bulunan atık su hattı üzerinde meydana gelen tıkanıklık nedeniyle taşan kanalizasyon Kapuz Plajı’na aktı. Belediye ekipleri plajı temizlik için çalışmaları yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından alınan numune incelenerek çıkacak sonuca göre karar verilecek. Zonguldak Belediyesi tedbir olarak Kapuz Plajı’nı Perşembe ve Cuma günü olmak üzere 2 gün kapattı.

Kapuz Plaj Tesisleri’nin tedbir amaçlı olarak Perşembe ve Cuma günleri kapalı olacağını ifade eden Kapuz Plajı Sosyal Tesis Müdürü Korkmaz Kartal, “Bugün öğleden sonra dereden gelen akıntı sonrası hemen bölgede suyun ne olduğuna dair bir çevirme yaptık. Suyun kanalizasyon mu ya da başka bir şey mi olduğunu anlamak için. Daha durumu ilgili olan amirlerimize haber verdik. Ekipler hemen gelerek arızayı giderdi ama halk sağlığını önemsediğimizden dolayı önlem alma durumundaydık. İlgili makamdan aldığımız bilgilerle Perşembe ve Cuma günü kapatmayı uygun gördük. Kapalı olduğu süreçte tesise ve deniz giriş yasak olacaktır” şeklinde konuştu.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!