Tuzla Piyade Okul Komutanlığı’nda 10 Kasım Atatürk’ü anma töreninde, yakasına Atatürk fotoğrafı takmak istemeyen ve fotoğrafı yere atan bir teğmenle diğer teğmenler arasında arbede yaşandığı iddia edildi.
‘SON DERECE TEHLİKELİ’
Konuyla ilgili Amiral Cem Gürdeniz, Veryansın Tv’nin haberini alıntılayarak, Atatürk fotoğrafı takman istemeyen teğmenlerin varlığının son derece tehlikeli olduğuna dikkat çekere şu ifadeleri kullandı:
“Bu vahim olay eğer iddiadan öte gerçekse, kamuoyunda TSK’nın FETÖ kumpasından ders almadığı ve siyasal dinci yapılanmanın bir kanser gibi devam ettiği izlenimini yaratıyor. Bulunduğumuz iç ve dış güvenlik konjonktüründe bu son derece tehlikelidir. Ordunun gelenek ve disiplininde ciddi bir yaradır. Umarım MSB olayı tüm Silahlı Kuvvetlerimiz çapında ele alır ve gereğini yapar.”


tüm devlet kurumları gibi Ordumuz da siyasileşti. bunun için Kuvvayı Milliye yeniden oluşturulmalı.