Galatasaray Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Victor Osimhen’in takımda kalma ihtimalinin her geçen gün arttığını açıkladı.
Hatipoğlu “Napoli’ye 1 lira kiralama bedeli ödemedik. Oyuncuya verdiğimiz maaş, Napoli’deki kazancının bile altında kaldı. Ağustos ve eylül maaşı ödenmişti. Tüm bonuslarını gerçekleştirdi ve bu şekilde ödeme yaptık. Sözleşmesinde 75 milyon euroluk bir çıkış maddesi var ve bu tüm kulüpler için geçerli” dedi.
Osimhen’in Galatasaray’a transfer sürecinde hiç tereddüt etmediğini belirten Hatipoğlu “Osimhen 41 maç oynadı ve Başakşehir maçı en çok sinirlendiği karşılaşmaydı. Sert mücadeleler yaşandı. Buna rağmen son maçında bile büyük özveri gösterdi. İş ahlakı çok yüksek” diye konuştu.
Nijeryalı yıldızın takımda kalıp kalmayacağına ilişkin soruya da yanıt veren Hatipoğlu “Bu süreç karmaşık. Galatasaray’ın bir teklifi var. Abdullah Kavukcu ve George Gardi bu süreci yönetiyor. Osimhen’in kalma ihtimali her geçen gün artıyor ancak karar vermesi kolay olmayacak” dedi.