1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’de öğrencilerden AKP il binasına yürüyüş

İzmir’de öğrencilerden AKP il binasına yürüyüş

İzmir'de, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını protesto etmek amacıyla AKP İl Başkanlığı'na yürümek isteyen öğrencilere, TOMA ve biber gazıyla müdahale edildi.

featured

OĞUZHAN BURKAZ / VERYANSIN TV 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından pek çok ilde olduğu gibi İzmir’de de protestolar devam ediyor.

Bornova Büyükpark’ta, saat 19.30 sularında toplanan vatandaşlar; “Faşizme karşı omuz omuza”, “Diktatör Erdoğan”, “Sarayı boşalt biz geliyoruz” ve “Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiçbirimiz” sloganları atarak Bayraklı’daki AKP İzmir İl Başkanlığı’na kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

Bayraklı’da emniyet güçleri, AKP İl Başkanlığı’na yürümek isteyen vatandaşlara TOMA ve biber gazıyla müdahale etti.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!