1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tanju Özcan: Kılıçdaroğlu derhal ihraç edilmeli

Tanju Özcan: Kılıçdaroğlu derhal ihraç edilmeli

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihraç edilmesini istedi.

featured

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Sayın Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce aday iken 2014 kurultay sürecinde 1100 imza ile girip, nasıl 740 oy aldınız?” ifadelerini kullandı. Özcan, “Bana da bir savcı sorarsa daha açık anlatırım!” demişti.

Özcan bu ifadeleri sonrası X hesabından yeni bir paylaşım daha yaptı.

Özcan  “CHP derhal Kemal Kılıçdaroğlu’nu ihraç etmelidir” dedi.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. sayın büyük Atatürkçü, Atatürk milliyetçisi başkan, partiniz liderlik ve yönetim kademesi başta olmak üzere Atatürk düşmanlarıyla doldurulmuş. partinizin genel başkanı, şeyh sait’in kim olduğunu bilmiyor, ihanet sürecine desteğini açıkça söylemiş, kurucu ilkeleri ve Atatürk ilkelerini elinin tersiyle itmiş ama işine gelince Atatürk’ün partisiyiz diyebilen biri. siz, konuşmalarında yeri gelmediği için, gerek olmadığı için değil özellikle, bile isteye, tercihle TÜRK demeyen, narko terör örgütünün siyasi uzantılarıyla açık ve net iş birliği yapan, onlara toz kondurmayan, bu uğurda partisinin bir başka belediye başkan adayına posta koymuş adamı cumhurbaşkanı adayı olarak desteklediğinizi açıklamışsınız sonra da TÜRK MİLLETİne milliyetçilik satıyorsunuz. partiniz kendi içinde saçma sapan kayıkçı kavgasına tutuşmuş. size bir şey söyleyeyim, bu chp’ye kayyım atanmasıyla atanmaması arasında bir fark yok, bu partiyi özgür özel’in yönetmesiyle kılıçdaroğlu’nun yönetmesi arasında bir fark yok. tek fark sizin kişisel husumetinizle ilgili o da bizi ilgilendirmiyor.

  2. 6 Haziran 2025, 08:15

    105 yıldır siyasal,tarikat islâmcılarına; Kurban Bayramı’nda bile Camii tuvaletleri paralı, kur’an-ı kerim de âyet mi var diye soramadılar.
    Cumhuriyet rejiminin kanseri chp’dir.Chp lağvedilmeli.

  3. bunu şimdi değil de zamanında söyleseydin yerini bulsaydı şimdi imamoğlu kk çatışmasında anlamını yitirmiş.

  4. 5 Haziran 2025, 23:10

    Bi zahmet sen de git Tanju özcan

  5. 5 Haziran 2025, 19:14

    Derhal hepiniz yargılanmalısınız sayın Özcan. Siz ve iktidar, muhalefet mecliste ve belediye başkanlıklarında bulunan hemen herkes, adil ve asil Türk yargısının karşısında hesap vermeli.

  6. 5 Haziran 2025, 17:53

    :) bu da çok komik bir tip. Türk milletine umut vermeyi derhal bırakmalısınız. Atatürk ve cumhuriyet düşmalığında aqp ve mhpden hiç bir farkınız olmadığı gibi dem ile yarışıyorsunuz.

  7. Derhal

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet