‘2023, 2018 kadar kolay geçmeyecek…’ Cem Küçük’ten AKP’lilere Halk Tv çağrısı

featured

AKP’li yazar Cem Küçük, AKP’lilere Halk Tv ve Fox Tv gibi ‘muhalif’ kanallara çıkma çağrısı yaptı. Küçük ‘Şu saatten sonra artık geri dönüş yok. 2023 seçimlerinin telafisi yok’ dedi.

İktidar yazarlarından AKP’ye “seçim uyarıları” sürüyor.

AKP’li Cem Küçük Türkite gazetesindeki yazısında “AK Partililerin sosyal medya ve konvansiyonel medyayı iyi kullanması lazım. ‘Biz ne yapsak kazanırız’ dememeleri gerekir. Çünkü 2023, 2018 kadar kolay geçmeyecek” uyarısında bulundu.

Küçük’ün yazısının satır başları şöyle:

“Seçimlere tam 19 ay var, tabii biraz daha öne çekilmezse. Pandemi sürecinden geçiyoruz, durum ağır. Piyasada iş var ama maliyetler yüksek. Alım gücü ve yüksek enflasyon da insanları etkiliyor.

İnsanlar AK Parti’den; ama esas Erdoğan’dan vazgeçmiş değil. Tabii cepleri etkilenmemeli. Bu minvalde en büyük sorumluluk AK

Partili vekil, belediye başkanı ve parti yöneticilerine düşüyor. Her şeyi Erdoğan’dan beklemek hata.

O yüzden AK Partililerin sosyal medya ve konvansiyonel medyayı iyi kullanması lazım. “Biz ne yapsak kazanırız” dememeleri gerekir.

Çünkü 2023, 2018 kadar kolay geçmeyecek.

Ayrıca bir iddiayı ya da hizmeti kendi medyanızda anlatsanız bile etkisi bir yere kadar. AK Parti medyası genel olarak etkisi eskisi gibi değil.

Bu gerçeği kabul etmek lazım. Gazete satışları, internet tıklanmaları ve televizyon izlenmeleri ortada…

(…) Ben AK Partili vekillerin yerinde olsam teke tek muhalif vekillerin karşısına çıkarım. Halk TV’ye çıkın, FOX TV’ye çıkın. Çatır çatır fikirlerinizi, hizmetlerinizi, yapacaklarınızı anlatın. Hatta en uç kanal hangisiyse ona bile gidin. Mesela Habertürk’e AK Partili vekiller niye çıkmaz anlamış değilim.

Sadece “şu ili ziyaret ettik, şu cenazeye katıldık, bu nikâhı kıydık”la bu iş olmaz. Sosyal medyada böyle paylaşımların hiçbir anlamı yok. Benden söylemesi. Muhaliflere çıkmak her zaman daha büyük sinerji ortaya çıkarır. Halk böyle tartışmalardan daha çok etkilenir ve partisine daha çok bağlanır.

Şu saatten sonra artık geri dönüş yok. 2023 seçimlerinin telafisi yok…”

‘2023, 2018 kadar kolay geçmeyecek…’ Cem Küçük’ten AKP’lilere Halk Tv çağrısı

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 4 Ekim 2021, 09:49

    trol cem çok korkuyor akp saray tek adam rejimi ikdidardan düşecek diye bu pelikan harami çetesi yargılacaklar azkaldı

  2. Tek bir şansınız var, o da fetönün Türkiye imamının ve onun eşinin kendilerini iyice ifşa etmeleri. Merak etmeyin, bu iki fetö imamı dayanamayıp yine renklerini belli edecekler ve siz kazanacaksınız, biz de yüzde 100 enflasyonla mutlu mesut yaşayacağız

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!