İstanbul’da deprem

featured

İstanbul’da son dakika haberine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesi açıklarında, bugün saat 16.38’de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem, bugün saat 16.38’de Marmara Denizi’nin, Tekiradağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesine 18.87 kilometre mesafede meydana geldi. AFAD’ın verilerine göre 4.2 büyüklüğündeki deprem, Tekirdağ ve sahil kesimindeki ilçeler ile İstanbul’da da hissedildi. Sarsıntıyı hisseden vatandaşlar kendilerine dışarıya atarken, ilk belirlemelere göre deprem herhangi bir hasara neden olmadı.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Marmara Denizinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul Valiliği’nden depremle ilgili yapılan açıklamada, “AFAD Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre saat 16.38 Marmara Denizi’nde Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.  Deprem İstanbul’da da hissedilmiştir. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar bildirilmemiştir.  İstanbul, Tekirdağ/ Marmaraereğlisi ve hissedilen tüm il ve ilçelerimize geçmiş olsun.” denildi.

Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin,  Marmara Denizi’nde yaşanan depremle ilgili kendilerine ulaşan herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını bildirdi. 

Zehin “Depremle ilgili bize ulaşan herhangi bir olumsuzluk yok. Ekiplerimizi herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır tutuyoruz.” dedi. 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ise belediye binasında çok az kişinin depremi hissettiğini, şu ana kadar bir olumsuzluğun yaşanmadığını dile getirdi.

DEPREM ANI KAMERALARA YANSIDI 

İstanbul’da deprem

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!