Naci Beştepe
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. Çarşamba iğneleri: Liboş, Mahruki, İmam, Anamız

Çarşamba iğneleri: Liboş, Mahruki, İmam, Anamız

featured

Naci Beştepe yazdı…

LİBOŞ

CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan, “Bakınız bugün Mavi Vatan’dan ne Dışişleri Bakanı ne Cumhurbaşkanı söz ediyor. Zira Yunanistan’la Ege’de bahar yaşanıyor. Bu fena mı? Kötü mü? Asla”

Bu adam Yunanistan’da AKP şubesi açmalı… 

HIRSIZ

RTE’nin açtığı dava ile yargılanan Kılıçdaroğlu,“Karşınıza Sayın Yargıç, hırsıza, hırsız’ dediğim için çıktım… Başçalan, Hırsız ve Başhırsız’ dedim” ifadelerini kullandı ve sözlerinin hiçbirinden pişman olmadığını dile getirdi.

Nasrettin Hoca ne demişti? “Hırsızın hiç suçu yok mu?”…

KAYIP

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 150 bin 327 sığınmacının kaybolduğunu, Avrupa’ya gittikleri değerlendirildiği için kayıtlardan sildiklerini söyledi.

Bu yöntemle hiç sığınmacı kalmaz…

MAHRUKİ

Seçim dürüstlüğü anketinde 165 ülke içinde 123’ncü olan ülkemizde YSK’yı eleştiren Nasuh Mahruki “Halkı yanıltıcı bilgi vermekten ve yargı organlarını aşağılamaktan” tutuklandı.

Halkı yanıltan yargıyı kim tutuklayacak?…

İMAM

Öğretmen sayısı sürekli azalırken, DİB, personelinin toplam memurlar içindeki payı altı senede binde 39.7’den 44.2’ye çıktı.

Ülkede ahlaksızlık neden artıyor?..

ANAMIZ

Yılda 3.5 milyar TL kar eden Çayırhan Termik Santrali yaklaşık 2 milyar TL ye satılmaya çalışılıyor.

Alıcı adaylarından biri de Cengiz.

İktidar bir yandan Cengiz öbür yandan milletin anasına doyamadılar… 

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!