Nihat Genç
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. Diğer
  4. Yılmaz Özdil’in Çin malları ve kahraman Habertürk!

Yılmaz Özdil’in Çin malları ve kahraman Habertürk!

featured

Yılmaz Özdil bugünkü yazısında diş fırçasından süpürgeye her şeyi Çin’den almamızın eleştirisini yapıyor, öyle demeyin Yılmaz Özdil, Amerika’dan da yeni CHP’yi aldık, Çin malından ucuz ve kötü çıktı. Ama Amerikan malı HDP’nin Babacan’ın Kaftancıoğlu’nun vs. pazarlayıcıları sayenizde Çin mallarına rahmet okuttu!

Ekranlar-sosyal medya her yer Canan Kaftancıoğlu’nun kadın tacizleri konusundaki ibretlik sorumsuzluğunu ve suskunluğunu konuşurken Kaftancıoğlu’nu yere göğe koyamayıp yıkayıp yağlayıp kutsal aziz mertebesine çıkartıp Atatürkçülere pazarlayan Yılmaz Özdil susuyor.

Ve Kaftancıoğlu’nu yalakalıkla ‘efsane’ başlığını atan ODA TV kasıtla bu taciz iddialarından tek satır bahsetmiyor. Kaftancıoğlu’nu üzmemek için ODA TV’si Cumhuriyet’i, haberi deşmiyor, üstüne gitmiyor, aksine hepsi birlik olmuş, Kaftancıoğlu’nun pisliklerini örtüyorlar.

Oysa bu denli ıkınacak susulacak bir şey de yok, çıkar CHP’si, örgütü, il başkanı, savcılığa verdik, partiden de attık, dedi mi, sorun biter, bu kadar basit.

Hal böyle olunca karşı taraf da çıkıp diyor ki benim örgütümde taciz olunca büyütüp aylarca üstüme çullanıyor demediğini bırakmıyorsun ama sende olunca üstünü örtüyorsun.

Bu arada Şişli Belediyesi başkan yardımcısı PKK/KCK’dan tutuklanıyor, İmamoğlucu tayfa yine topluca ‘susuyor’, haberi görmek-göstermek istemiyorlar.

Tam da bu CHP’li başkanın terörden tutuklandığı gün ODA TV haberi patlatıyor: İmamoğlu’na suikast!

Böyle çok hassas, toplumda infial uyandıracak haberler sorumluluk duygusuyla emniyetle işbirliği içinde verilir, ama değil, haberi verenler biraz da bir zaman düşmanı oldukları Taraf Gazetesi ağzı gibi kabullenilmeyecek bir dil kullanmışlar.

Diğer taraftan ‘suikast’ haberiyle sanki İmamoğlu tarafı ‘sevindirik’ olmuş gibi. Romancı Metin Kaçan anlatmıştı, Müjde Ar film çekimi için roman mahallesine geldiğinde bir cenaze evi görmüş, kapıda bekleşenlere ‘kim öldü kimin cenazesi’ diye sormuş. Küçük bir kız çocuğu Müjde Ar’ı görünce sevinç çığlıkları içinde ‘benim babam öldü, benim babam, benim’ diye babasının ölümünü Müjde Ar’ın üstüne şımararak atlayarak güle oynaya anlatmış.

Sonra CHP’de kadın tacizi olayları da devreye girince suikast haberini yapanlar haberin ekmeğini yiyemediler ya da istedikleri sonucu alamadılar. Üzülmeyin, yıkılmayın, bir dahaki sefere inşallah başarırsınız. Terörün ve kadına tacizin kökünü İmamoğlu’nun kazıyacağından hiç şüphem yok, siz de yeise kapılmayın.

Derken Habertürk ekranına RTÜK kabul edilemeyecek bir ceza yazınca, Habertürk dün akşam, ekrana çıkarttığı kendi yorumcularına (şıracı-bozacı) bağlanıp saatlerce Habertürk’e övgüler düzdürdü. Vay be, neymiş Habertürk?

Özgürlüğün kalesiymiş. Çoğulculuğun demokratik katılımın babasıymış.

Ceza abartılı ve yanlış, tamam da, daha bir hafta dolmadı, geriye doğru üç gün üst üste Fatih Altaylı’ya gidin, sırayla Buğra Kavuncu’yu sonra Akşener’i sonra Ünal Çeviköz’ü ekrana çıkartıp kuru temizleme yapmadı mı?

Ve aynı hiç değişmeyen on kişilik yorumcu havuzuyla yılın her akşamı program yapmak işkence mi dayatma mı beyin yıkama mı ülkenin genleriyle oynamak mı yoksa demokrasi mi, pek anlayamadım!

Ve FETÖ’cü savcı, hakim ve gazetecilerin onlarca yıl Habertürk ekranlarını ‘üs’ olarak kullandıkları halen hafızalarda değil mi?

Aynı Habertürk ‘açılım’ sürecinde üçüncü sınıf yazar ve siyasetçileri hatta yoldan geçen PKK’lıları bile ekrana çıkartıp aylarca-yıllarca-on yıllarca her akşam üstelik aynı şeyleri tekrarlatıp konuşturmadı mı? Hendekler gırla gitmedi mi? Yazarlarınız Diyarbakır meydanında histeri nöbetlerine girip megri megri ağlamadı mı, bu ağlamalar karşılığı yalılarına kredilerine kurulmadılar mı?

Kaftancıoğlu, ODA TV, Yılmaz Özdil, suskun Cumhuriyet, Sözcü gazetesi ve Habertürk ekranı ve Nagehan Alçı, Sevilay Yılmanlı büyük gazeteciler, asla değişmez meşhur ‘kadro’.

Birbirinin tamamlayıcısı hepsi birbirinin eksik parçası.

Hepsi aynı ‘kilisenin’ aynı gazinonun aynı manastırın aynı tezgahın aynı Karagöz-Hacivat’ın aynı kedi-köpek hırlaşması ve kavgasının yazarları.

İçlerinde hangisi IMF’yi hangisi federasyonu istemiyor? Tayyip’i Babacan’ı Davutoğlusu Akşener’i Kılıçdaroğlusu İmamoğlusu? Hepsi aynı sıcak paranın aynı NATO’nun aynı ABD’nin sırasını bekleyen oyuncuları!

Sayenizde Saray, sayenizde ruhban sınıfı diyaneti hacısı şeyhi cemaati, sayenizde Cumhuriyet’in en temel yasalarını lağvetmişler. Ve alayı bu acımasız gerçek karşısında sessiz, çünkü mamaları veriliyor.

Ama, hala ekranda numaradan bir güya öfke savaşları, sayenizde iktidar, yirmi yıldır Alice Harikalar Diyarı’nda, ama güya zıt görüşler tartışıyormuş, yersen!

Ama hala güya kutsalları ve halkı için savaşan kahraman yazar pozlarında yorumcular, hepsi tırıvırı. Hepsi ömrünü iktidarın ömrüne adamış iktidara yeminle bağlanmış sapık tarikat üyeleri gibi, iktidar giderse topluca intihar edeceklermiş gibi.

Öyle bir sahne öyle bir tablo ki, Bahçeli çivisini çıkart İmamoğlu’nu tak, Metin Metiner’i çıkart Yılmaz Özdil’i tak, Tayyip’i çıkart Babacan’ı tak, MHP’li yorumcu Metin Özkan’ın yerine Uğur Dündar’ı tak, hiç değişmeyecek aynı ebedi kaderiniz gibi EBEDİ TABLONUZ!

Milleti enayi yerine koymuşlar, insan ve insanlık kalbine dair yirmi uzun yıldır tek bir cümlenin çıkmadığı kolpanın kumpaslara yalana manipüleye tozu dumana ülkeyi mahvetmeye yormaya algıyla yolunu şaşırtmaya adanmış çirkin vahşi bir habercilik!

Ekranda her akşam sayıştay anayasa yargı tanımayan iktidarı yirmi yıldır yalayıp yıkayan yüzlerce yılışık insan, hiç bir değer tanımayan cahil cıvık yazar tayfası.

Ve bunlar özgürlük basın halk demokrasi kahramanıymış, vay maşallah!

Vah benim ülkem vah, ne diyelim, Allah bu milleti Habertürk özgürlüklerinden eksik bırakmasın.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

36 Yorum

  1. 17 Aralık 2020, 20:08

    Yurekten katılıyorum. Size guveniyorum.

  2. Elestiriye yanit, guzel arkadasim, bu tayyip dusmanligi soylemini bir kere es gec. Tayyip’in dusmanlari burnunun dibindekiler. Babacan, Davutoglu, Gul, Arinc, Celik, Feto.. daha saysam sayfalar yetmez. Hepsi de kendi cevresinden. Nihat Genc veya Erdem Atay hicbir zaman Tayyib’e karsi dusmanca tavir sergilememistir. Elestirmistir, dogruyu gostermeye calismistir, ama dusmanlik olmamistir. Cozum icin adam soyluyor zaten, durust olacagiz, erdemli olacagiz. Dusmanimin dusmani diye, pis insanlari kendimize dost edinmeyecegiz. Oyumuza, partimize sahip cikacagiz. Partimiz yanlis yapiyorsa uyaracagiz, yanlis da israr ediyorsa, kendi sahsi cikarimiz veya dusmanin dusmani diye o partiyle iliskili olmayacagiz, baska yol bakacagiz. Diger durust ve erdemli insanlarin onunu acacagiz. Oy vermek, gorev degil haktir. Eger hakkiyla oy verecek kimse yok ise, gecersiz bas o zaman. Secim bitince p gecersiz oy gelirse, bu devran o zaman degisir. Yoksa boyle YCHP, AKP, IYIP, HDP, Gelecek, gelmeyecek, deva, ebe partileri arasinda debelenir dururuz.

  3. zımbaya yanıt; dunyada boyle boyle bır sey yok senın gebı cahıllerı kandırmak ıcın palavra bır cumle. vatandaslık gorevınde kacmak demekmıs. ozgur ulkelrde demokratık ulkelerde. oy kullanmak kadar kullanmamak ta bır vatandaslık hakkıdır. oy verdıgın partıyı degıstıremıyen de sensın. şu partı var elımızde ,var otekılerde ıs yok ne yapalım . senın fıkır ve goruslerını yansıtmıyorsa kader ıste buna verecegız demek demek. acızlıgın ıfadesıdır.sen oyunu bıldıgıne kullan. bıden bıle senı kurtaramaz.

  4. Nihat abi, bir bilgilendirme yapmak istedim. Bazı bulunmayan kitapların karaborsa gibi olmuş, aşırı pahalıya satılıyor. Keşke bunları Pankuş olarak tekrar çıkarma imkanınız olsa da para sizin cebinize girse

  5. Cozumun oy kullanmamak ise bu dahiyane fikrinle hepimizi mest ettin..Tebrikler..Kendi kendine hayal dunyalarinda ziplayip dur o zaman..Oy verdigin partiyi zerre kadar degistiremiyorsan ve sana inat hala israrla ihanet etmeye devam ediyorsa, aslinda o gucu yine senden buldugu icindir..Kustum sana deyip sandiga gitmemek vatandaslik gorevinden kacmak demektir..Sonuclarina katlanmak demektir..Is isten gectikten sonra da “gokten M.Kemal inecekti ama inmedi onun yerine joe biden indi” diyerek aglamayin sakin..!

  6. adam cozumu soyleyıp duruyor işte anlamadın mı. partı mı kuarcak ılla kursa da sen vereccekmısın bakalım. pekı o zaman kıme verelım eyıp durman bahane tıpış tıpış gıdecegın yer belli. kımse senın bogazını sıkmıyor oy verecesın dıye bir kerelıgıne sandıga gıtme verme. memnun olmayanlar o partı veya su partı vermesın. akalım ne oluyor. sankıcumhur olmazsa mıllete vermeye mecbursun gibi bır kural mı var. kemalıst isen cumhurıyetcı isen hepsını bıraktk vatansever isen ne yapacagını sana nıhat genc soylemek zorunda degıl

  7. 5 Aralık 2020, 21:24

    Nihat Genç ve VERYANSIN TV yazarları gibi İnsanlara ülkenin ihtiyacı var.
    Aydın olmak, ülkenin cıkarını ve menfatini savunmak değilmidir?
    Aydın olmak, yurttaşları doğru bilgilendirmek değilmidir?

  8. 5 Aralık 2020, 16:21

    18 yildir secim kazanmis Tayyip erdogani diger hic secim dahi kazanamamis liderimsilerle bir tutmak ve onun imf den sicak para dilendigini iddia etmek dupeduz iftiradir..Ayni sekilde CB ni natocu ve Amerikanci gostermek, gectik son 10 yili son bes yildir nihat gencin kis uykusunda oldugunu gosterir..Yazida gecen “Tayyipi cikart babacani tak” cumlesi ise Tayyip Erdogana hakaretten ziyade babacana iltifattir.Cok sevindirik olmustur simdi babacan…Yani nihat abimiz de malesef Tayyip dusmanligi hastaligina yakalanmis gorunuyor..Korona nasil tat ve koku duyusunu yok ediyorsa, bu tayyip dusmanligi hastaligi da insanda once yön duyusunu kaybettiriyor ve acik denizlerde pusulasiz gemi gibi dolastirip duruyor..Nereye gittigini bilmeden…Nihat abimizden “ peki abi cozumun ne?” diye devamli serzeniste bulunanlara ve cozum bekleyenlere ithaf olunur bu elestirim….Nihat abimi cok sevdigim icin bunu kendisine “dost aci soyler “ cercevesinde soyluyorum…Yazilarini okurken sonbahar yapragi gibi caresizlik hissi olusuyor, cunku tek bir tutunacak dogru birakmiyor….Ne kadar agir bir yuktur bu boyle..? .Olelim gitsin o zaman..!Cozumsuz karamsarlik…Arabesk muzikle buyudugumuzden belki de yine de seni okumaktan kendimi alikoyamiyorum…Iyi birsey mi peki? …Kesinlikle hayir..Hep arabesk dinlemek yiyip bitiriyor insani, arada halk muzigi, sanat muzigi, klasik muzik, rap, pop, slow da dinlemek lazim…Bu da sadece sozcu odatv cumhuriyet okuyanlara gitsin…:) Son soz…: Dengeli beslenelim..Bagisikligimiz daha guclu olur..

  9. 5 Aralık 2020, 14:20

    İşte yürekli bir duruş ve Ülke sevdalısı olarak yazı yazmak böyle bir şey.,
    Prof Dr. Mustafa Alparslan
    İzmir Katip Çelebi Üniversitesi

  10. Önceden moral verirdi yazılarınızı konuşmalarınız. Yıllar önce fetoculer akp liler kolkola iken, en zor zamanlarda, en bitti mahvoldu ulke gitti cumhuriyet bitti dediğimiz zamanlarda bile..
    Şimdi? ….

  11. 5 Aralık 2020, 12:20

    sayın genc daha evvelde bır kac kere belirtmıştım. bu ımaoglu ve ozdıl hakkındaki eleştırılerınıze bır son verın.
    ychplıler at gozlugu takmıs vazıyette anlamak ıstemezler anlamak ıstemedıklerı gıbı bu kısılerı onların gozunde tersıne kahraman ya da magdur yapıyorsunuz. Bırakın kendılerı bazı seylerı gorup anlasınlar. .kı ben sanmıyorum.
    yanı dıyecegım su tenezzul etmeyın bu kısılere bulasmaya .

  12. zımba nesını kıskandı merak ettım. ermeı dostu pkk sasakcısı ataturkdıyemıyen cananı ovmesını mı. ataturk sırtından gecınmek ıcın kıytrık ıpe sapa gelmez seyler anlatıp kıtaplar yazıp tılyoner olmasını mı. bodrum kacak vıllasını mı. vs vs.

  13. Mandıra filozofu filmini hepiniz izlemişsinizdir. Nihat Genç orada Mustafa ali gibi her şeye karşı , ancak bir fark var aralarında, Mustafa Ali’nin karşı çıkmaları bir mantık içerisindedir. Nihat Genç’in ise karşı çıkmalarının çoğunda mantık aramak beyhude.. Sırf muhalif olacağım derken paranoyaya varan suçlamaları pek yakıştıramıyorum… Saygılar

  14. Bu mafarr eleştırınzın ustune merak ettım ve Yılmaz Özdıl in yazısını okudum. Neyı nıye eleştırdığinizi anlamadım. Yazdıkları yalansa gazeyecei olarak tersını bu sayfalarda kanıtlayın. Cehape denılen partıyle ılgılı en agır eleştırılerı yazan bır yazardır Özturk bu arada hatırlatayım.
    O yuzden de insanın aklına baska şeylet geliyor.
    Yoksa Maocu efendılerınız Çin in eleştırılmesıne mi bozuldular?
    Yada sznki tamamen mesleki kıskançlığın dışavurumu mu?
    Saygılarımla.

  15. Gerçeklik/ gerçek bunlardan uzaklaşmışlar çünkü aç işsiz kalmaktan şöhretlerini kaybetmekten yaptırımlardan korkuyorlar .sorun ülkenin iktisadi bağımsızlığının olmayışı küresel efendilerin yöneticileri örtülü bazen açık açık belirlemesi .bu devran böyle döner .İmamoğluna suikast İmamoğluna yaradı.hiç inandırıcı değil. İmamoğlu neyi temsil ediyorki hiçbirşeyi temsil etmiyor bomboş .Bir Uğur MUMCU vardır dopdolu.mesela!

  16. 5 Aralık 2020, 01:01

    Yazık olsun bu insanlara. Lozanda demişlerdi. Elbet birgün gelecek. Sizlerin bu kazanımlarınizi geri alacağız. Türk yurdu, artık öyle bir yurt ve millet galiba unutuluyor.

  17. 5 Aralık 2020, 00:21

    Aynı hataları yapacağının sinyallerini veren muhalefet iktidar olunca ve aynı hataları yapınca hayatımızda ne değişecek peki?
    Dönelim milli mücadele zamanlarına o vakit, genel bir bakalım. Osmanlıcılar ve batı sevicilerinden hangisini seçince farkedecekti? Birine kızıp öbürünü seçseydik Atatürk’ümüzü yormasaydık o zaman !

  18. 4 Aralık 2020, 23:22

    sayın genç sizinle aynı dünya görüsünde olmadığım halde, bu haber sitesini ve yazılarınızı dikkatle takip ediyorum.
    bazen yukarıdaki yazıda olduğu gibi ortak noktalarda buluşabiliyoruz. lütfen aynı çizgide devam edin, belki bazıları sizden kaliteli muhalafet nasıl yapılır öğrenir. iyi ki varsınız ,renk katıyorsunuz.

  19. 4 Aralık 2020, 22:18

    Bence bu sizin önünüze serilenlerden birini seçme mecburiyeti hissetmenizle ilgili. Ne yazık ki ulusumuz da böyle düşünüyor. Oy kişinin kendisine aittir ve bir seçeneğe kullanma zorunluluğu yoktur. Yani bana kalırsa aslında oy kullanmamak da çok çok önemli ve büyük bir protestodur. Fakat kimse farkına varmayı düşünmüyor.

  20. Irini kumpasini hakli goren zillet ittifaki ortaklari haberturkte yayina cikan cihat yayciyi dinlesinler..Yayci pasa diyor ki bu kumpas basindan sonuna kadar hukuksuz belgesiz dayanaksiz, korsanvari ve mit tirlari kumpasinin aynisidir, dibinden feto cikar..Nato bile o kadar aciz durumda ki fetoculerle is tutup onlarin akliyla harekatlara soyunuyorlar..Peki bu kumpaslari ve hukuksuzluklari savunan muhalefeti nereye koyalim?..Hadi natoda beyin olumu gerceklesmis, ne yaptiklarini dahi bilemeyecek kadar bitkisel hayattalar…Haberturk bir gecede keskin viraj yapmis bu arada..:)..Gercekleri konusan birini hemen apar topar programa davet etmisler..:) Tesekkurler yayci pasam..

  21. 4 Aralık 2020, 18:57

    Nihat bey bence anlamsız bir yazi olmuş…alternatif ne peki…siz ve sizin gibi düşünenler mi…kac kişisiniz milyonlar milyonlar mi…devirebilecek misiniz bu iktidari o güce sahipmisiniz…buna emin ol sende inanmıyorsun…iyi ya işte gündem var allahtan da boş kalmiyorsunuz….bu iş bitmiştir…reis gider başkası gelir…ama ampül sönmez…maalesef ki böyle…siz bile bunu ongoremezseniz vatandaş netsin neylesin…

  22. Haberturk te zillet ittifakina katilmis demek…Hayirli olsun..Bir tane daha kuru temizleme makinamiz olmus..Yasasin..!…Istediginiz kadar kirlenmekten korkmayin artik..Cekinmeye hic gerek yok, ayan beyan kirlenebilirsiniz..Kose bucak kuytulara gizli bulusmalara ittifaklara gerek yok..Rahat rahat kirlenin milletin gozu onunde..Makinemiz var artik….En inatci lekeleri alaninda uzmanlasmis profesyonel temizleyicilerimize gonul rahatligi ile birakabilirsiniz..Getirin kirlilerinizi, bir gecede aklayip paklayalim…Sira kimde bu aksam.?.

  23. 4 Aralık 2020, 15:54

    İnsan değer verdiğini eşdaş gördüğünü yerden yere vurur, yoksa adam olmayanı kale bile almaz adını yazmaya değer bulmaz. Burada olduğu gibi Sn. Genç çok fazla Oda tv de dahil olmak üzere farklı kulvardan hükümet karşıtı kişi ve kurumları hedef göstererek bir perdeleme içinde ama bu perdeleme ona bir şey katmıyor çok değerli yorumları ve eleştirilerini zaman zaman değersizleştiriyor, bence değmez.

  24. 4 Aralık 2020, 11:33

    Yazının ilk bölümü iyide şu sonunda bel altı vuruşu katmasanız olmuyor her halde, yönlendirilmenin dayanılmaz hafifliği olsa gerek…

  25. nesını kıskandı merak ettım. ermeı dostu pkk sasakcısı ataturkdıyemıyen cananı ovmesını mı.
    ataturk sırtından gecınmek ıcın kıytrık ıpe sapa gelmez seyler anlatıp kıtaplar yazıp tılyoner olmasını mı. bodrum kacak vıllasını mı. vs vs.

  26. Venezuela darbesinde amerikayı destekledi özdil.

  27. Saçmalık

  28. 4 Aralık 2020, 10:40

    Atatürkçüyüm demeye utanacağımız günler yakın! Bu pazarlamacıların elinde koca lider tarikat şeyhine dönüştü…
    Atatürk’ümüzü bunların ticaret çarkından çıkartmadan rahat yok biZlere…

  29. 4 Aralık 2020, 10:08

    Nüfus toprak ve kültür olarak çok büyük etkinliği olan, tertemiz yürekli insanların yaşadığı ülkeleri “tırışkadan” ülkeler diye betimlemiş bu büyük gazeteci (!) Özdil…
    Stefan Zweig’in sığındığı Brezilya’nın erdemlerini ve üretim zenginliğini, verimliliğini , insanlarının sevecenliğini dost yüzünü yaza yaza bitiremediği 145 milyonluk (acı bir Portekiz sömürüsüne maruz kalmış Brezilya) tırışkaymış!

    Endonezya… en büyük müslüman ülke… İnsanı temiz, üretken, saygılı… Filipinler… Her yıl sellerin rüzgarların evleri insanların başına yıktığı o mazlum ülke tırışkaymış…
    Peki birileri bizim ülkemize böyle yazsa bu satırları okurken ne deriz. ?!
    Böyle bir kafa çorak topraklara cumhuriyet kurmuş bir liderin evladı olabilir mi? Ve de Atatürkçü olabilir mi?
    Tarih bilgisinden böyle yoksunluk, böyle kabalık, inceliksizlik, kötü ruhluluk Atatürk’ü de pazarlar. Pazarladı da zaten… Altın kaplama ATATÜRK kitabı sattı bu.
    Bu tırışka benzetmesi bir ırkçılıktır.
    Bu ülkelere kalemiyle bir gaz odası yapmak kadar ayıptır.
    Zweig gibi yahudi sorkırımından kaçanlara yurt olmuş ve o yazarların kitaplarında erdemlerini öve öve bitiremediği devasa bir ülkeye tırışka demek nedir Allah aşkına!
    Atatürkçülük bu mu?
    Bir Çin ve Rusya düşmanlığı almış yürümüş bu sahte Atatürkçü ve ucuz Batı hayranları arasında. 2030’da Çin ekonomisi dünyada birinci ekonomi olacağını ABD VE BATI organları saptıyor.
    Bu da aklınca Çin’i küçümsüyor. Çin’in katılmadığı Batıdaki tüm fuarların çok sönük geçtiğinden , onların gitmedikleri AB ülkelerinde turizmde -otel ve gastronomide zarar edildiğinden vs bile habersiz. Ya kültür -sanat üretimi… Çin olmadan çorak bir tarla olur dünya kültür sahnesi. Sen kimsin de küçümsemeye kalkıyorsun!
    Yaptıkları en iyi iş sağa sola pislik atmak!
    Bir de ağır ağır milyonlarca dolarlık yazlığı genişletmek!

  30. 4 Aralık 2020, 09:54

    Teşhis çok doğru fakat tedavi hakkinda ne düşünüyorsunuz ne yapabiliriz vatandaş olarak bu düzen karşisinda.
    Gurbetten selamlar.

  31. 4 Aralık 2020, 09:06

    Eline sağlık Nihat Genç

  32. Tebrikler Nihat Genç, biz özdilin ne olduğunu anladık.

  33. Yılmaz Özdil bugün ki yazısında tam halt etmiş.Enteresan çok enteresan.Dünyada bilinen en eski yöntemle ve en pahalı metodla üretilen aşı için yine bu ülkenin bugün ki konumuna gelirken üretip sattığı tasnif dışı ürünlerini kıyas yapmış.Terbiyesizlik.Halbuki şu an giydiği spor ayakkabı da Çin’de üretilen ürün.Marka batı ürün imalat Çin.Derdin ne ki Çin malı aşı ile?O boktan ürünleri kim soktu sınırından ona laf etmen gerekirken yaptığın ahlaksızlığa bak.Bilakis,bütün gücümüzle siyonist evanjelistin parmağının olduğu aşıya şüphe ile yaklaşmalıyız dimi?Yeni,inaktif metodla üretilmeyen,direkt genetik yapımıza müdahale eden bir aşı.Özdil’in kafasından gidersek,bizzat yaptığı aşı ve araştırmalarla kasten insan (çocuk) öldüren ve bunun üstünü kapatan kapattıran Pfizer aşısına yaklaşmamamız gerekir di mi?

  34. 4 Aralık 2020, 08:48

    Sayın Nihat Genç,
    Belirtmek isterim ki tüm yazılarınızı, kitaplarınızı, tv yayınlarınızı izlemeye çalıştım,
    Çoğu fikrinize de katıldım.
    Ancak,
    Muhalefete muhalif olduğunuza şaşırdım.
    Başımızda zaten bağırarark konuşan bir lider (!) var.
    Amacınız nümkün olan en iyi yönetim değil de, sanki en iyi muhalefet eden olmak gibi.
    Yanlış anlamayın ama,
    Sizin görüşlerinizi paylaşan bir iktidar da olsa,
    Muhalefet yapacağım diye yine bağırıp çağracakmışsınız gibi geliyor.
    Amacınız nedir?
    Savunduğunuz düşüncelerin Türkiye’de İktidar olması mı?
    Yoksa,
    Ne olursa olsun muhalefetin başında olmak mı?
    Bana çelikili geliyor.
    İyi çalışmalar diler,m.

  35. Htürk çüler sahibinin sesi plakları gibi çalıyor. Bidenden önce iktidardan, biden sonrası hemen yerini alıp ychp, hdp ve türevlerini çalmaya başladılar. USA nerden doğarsa o tarafa. Böylece tarafsız özgür oluyorlar maaşallah

  36. Üstad niyeyse ufak bir kıskançlık seziyorum sizde Yılmaz Özdil:e karşı…

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!