Nihat Genç
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. Manşet
  4. Gemisi gönderilmemiş Vahdettin’in isyanı

Gemisi gönderilmemiş Vahdettin’in isyanı

featured

Nihat Genç yazdı…

Özgür Özel, BBC’ye ağlıyor sızlıyor, ‘İngiliz İşçi Partisi belediye başkanımız İmamoğlu içeri düşünce niye yardıma koşmadı, niye bizi sahiplenmedi’ diye!

Cumhuriyet’i kuran partinin lideri ülkemizi işgal eden Osmanlı’yı parçalayan İngilizler niye bizi kurtarmadı salya sümük feveran ediyor!

İngiliz İşçi Partisi Ekrem İmamoğlu’nu niye kurtarmamış niye sahiplenmemiş diye BBC’ye sitem şikayet ağlama sızlama gırla gidiyor, utanç dolu tarihi bir sahne!

Daha önce de Ekrem İmamoğlu’nun İngiliz elçisiyle yediği yemekleri konuşmuştuk!

Kimdir İngiliz İşçi Partisi, Irak Savaşı’nda kimyasal yalanıyla milyonun üstünde Iraklı öldüren ve coğrafyayı parçalayan Amerikan’ın fino köpekliğini yapmıştı, kimdir liderleri Starmer, bir siyonist, kimdir İngiliz İşçi Partisi, Gazze soykırımına sessiz kalan parti!

Ve Gazze soykırımına sessiz kalıp soykırımcı Netanyahu’ya karşı tek laf edemeyen İngiltere’yi Özgür Özel şöyle tarif ediyor: ‘Demokrasinin Beşiği!’

Ve demokrasinin beşiği İngilizler diğer demokrasinin beşiği İmamoğlu ve CHP’ye sahip çıkmamış, o halde, dövün dizlerinizi sabahlara kadar ağlayın zırlayın, İngilizler bizi arkadan hançerledi diye!

Özgür Özel, bir nevi İngilizlerden kaçmak için gemi isteyen ancak bu sefer gemisi gönderilmeyen Vahdettin gibi mi, çok içerlemiş, şunu mu demek istiyor, Vahdettin’e gönderdiniz bize niye göndermediniz?

Her fırsatta Atatürk’ün koltuğuna oturduğunu söyleyen bir CHP genel başkanı ağlıyor sızlıyor BBC’ye bizi niye kurtarmadınız diye!

Her fırsatta Atatürk’ün koltuğuna oturan Özgür Özel çünkü bir kez Atatürk’ün her konuşmasına başlarken söylediği gibi ‘Büyük, Asil Türk Milleti’ ifadesini hiç kullanmadı ve hiçbir konuşmasını da Atatürk’ün ‘ne mutlu Türküm diyene’ diye bitirmediği gibi, aksine!

Ne zaman Türk Egemenliğinin ifadesi olan Türk kelimesi kullansa cümle daha bitmeden cümleyi etnik siyasetle dengelemek için, Kürt siyasetçiler, Kürtlerin partisi, Kürtler, yani açıkça DEM gibi etnik siyasetin daniskasını yaparak bitiriyor Türk-Kürt dengeliyor aklınca eşitliyor, oysa etnik siyaset yapmak siyasi partiler yasasınca yasaktır!

Cumhuriyeti kuran parti ‘milli egemenliğimizin teminatı’ CHP’ydi, şimdi yerinde yeller esiyor, Avrupalısı, İngilizi CHP’yi teslim almış şu feleğin işine bak, hayırdır iktidar ABD’nin kucağında muhalefet de İngilizlere teslim olmuş ve bundan milletin haberi hiç mi yok sanıyorsunuz!

Sizi İngiliz İşçi Partisi değil, Türk milleti kurtarmalı, ama coğrafyamızı parçalanmaya müsait etnik bölgeler olarak siyaset yaparsanız tabii bu bir Amerikan ve İngiliz projesidir ve şu hayal ettiği şeye bak, İngiliz gelip beni kurtaracak, evet, sizi ancak İngilizler kurtarır!

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 2 Nisan 2025, 23:30

    Öteden beridir söylerim.
    Sağcı geçmişi olanların
    Devrimcilerle
    CHP ile sorunları
    Bağımsız Türkiye diyememiş
    olmalarından kaynaklanır.
    Muhalif görünürlerken;
    Her zaman Kriptoluk yaparlar.
    İktidara yamanmak için her şey mübahtır.

  2. 30 Mart 2025, 01:08

    Tam bu sırada, CHP ve Özgür Özel e bu şekilde saldırmak, sadece işbirlikçi emperyalist, otoriter ve ayrılıkçı iktidara ve umutsuzluğa hizmet eder. Biz hala umudun safındayız.

  3. 27 Mart 2025, 13:59

    Hoş geldin Nihat Genç…

  4. Haberi okuduğumda derin bir utanç duymuştum. Özgür Özel gayet özelliksiz bir yakarışla İngilizlere bir şeyler yapın diyordu. Sitem filan değil çağrıydı o. Şimdi sizin yazınızı okuduğumda hislerimin doğru olduğunu fark ettim. Alayı müstemleke siyasetçisi ahmaklar, kurtarıcı rolüne bürünmüş korkaklar!

  5. Sende mi Nihat abi ya? Konuşmayı dinledim. Gelin bizi kurtarın gibi yalvarma varmış gibi lanse etmeniz hiç doğru olmamış. Özgür Özel’ i çok sevmem ama hiç öyle kaçacak bir Vahdettin görmüyorum kendisinde. Artık Türkiye’ de birşeylerin değişeceğine dair hiç umudum yok. Herkes dolaylı ya da doğrudan, bilerek ya da bilmeyerek AKP’ yi destekliyor.

  6. Kalemine sağlık Nihat abi. Çok güzel özetlemissin. Çok vurucu bir yazı. Umarım CHP tabanı bir gün uyanır ve senin gibi, bizim gibi Türk milletinin bağımsızlığıa odaklanır.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!